top of page
ATLANTIS.jpg
LOGO_wit.png
Dromen en inspireren

Het enige echte Lootse poppentheater

HijLeeft.png
Hij Leeft_titel.png

Bijna tien jaar na zijn overlijden blijft Luc De Vos voor inspiratie zorgen. waar het al een decennium stil is… tot de zanger terugkeert.

De voorstelling vertelt dus niet zomaar het levensverhaal van de Wippelgemse zanger, maar pakt het poëtischer en melancholischer aan. Het productiehuis de Raaf en Poppentheater Hendrick De Vos neemt je binnenkort zelfs mee naar het repetitiekot van Gorki, op de laatste dag van de Gentse Feesten. Daar ligt alles onder een dikke laag stof, tot Luc terugkeert. Met behulp van live muziek, getuigenissen van fans en zijn teksten brengen we hem een beetje weer tot leven.

 

Kom zeker kijken naar dit magische moment.

5 juli 2024 - 20u00

Minard, Gent

 

19 juli 2024 - 19u30

20 juli 2024 - 14u00 & 19u30

Tinnenpot, Gent

IMG_5963.JPG
Schermafbeelding 2023-09-07 om 20.32.29.png

ATLANTIS

21 juli - 13u30 / 21 juli - 16u00

Tinnenpot, Gent

 

Het lootse poppentheater Hendrick De Vos brengt het verhaal van ATLANTIS. In een universiteit hier niet zo ver vandaan speelt zich een mysterie af van ontdekkingsreiziger Joris en zijn zoektocht naar het verdwenen land.

Vanaf 5 tem 99 jaar

Poppentheater Hendrick De Vos is een reizend poppent- en figurenheater dat speelt in theaters, scholen, buurthuizen, kinderdagverblijven, bibliotheken, bedrijven, feesten, festivals, enz. Het theater speelt voorstellingen voor kinderen van 4 tot 99 jaar. Onze theaterbezoekers krijgen in onze voorstellingen een kunstzinnige en originele ervaring aangeboden. Hun manier van kijken, luisteren en meebeleven inspireert ons steeds opnieuw.

Ze worden dan weer poëtisch verwend en tot ontroering gebracht.

 

Kom zeker kijken naar één van de magische momenten.

bottom of page