top of page

RESERVEREN OP 0496 297 444 OF MAIL NAAR INFO@POPPENTHEATERDEVOS.BE 

Onze voorstellingen

Geplande evenementen

 • RIDDERTJE RIDDELHOF
  Zaterdag 18 maart 2023 - 14u
  Theater Uyttenhove, Zavel 5, 9080 Lochristi
  Heel lang geleden in een koninkrijk hier ver vandaag was er onrust. Dat koninkrijk ontbrak al jaren datgene wat van een koninkrijk een koninkrijk maakte, namelijk… een koning. Wie zou er de nieuwe koning kunnen worden van het grote koninkrijk Cicero? Kijken jullie mee?
  Delen
 • Storm en het Nevelwoud
  Deze voorstelling is te reserveren
  De locatie wordt later bepaald
  Er woont een man diep in het nevelwoud Pitch, Storm is zijn naam, houthakker van beroep.Storm heeft het niet zo op de mensen in de stad, ze zijn te druk en te luidruchtig. Storm woont liever diep in het nevelwoud waar hij zich goed voelt omringt door de natuur…
  Delen
 • ELLI & DE VOS
  Deze voorstelling is te reserveren.
  Theater Uyttenhove, Zavel 5, 9080 Lochristi
  “Jaren geleden ging de Vos naar de stad, op zoek naar iets te eten, omdat hij zo een honger had. En ook al had de Vos geleerd, blijf van het mensendom vandaan, aan de geur van verse kipjes kan geen Vos weerstaan.Toen zag hij haar staan. Genageld aan de grond, keek hij naar dat mensenjong, het mooist
  Delen
 • HET GEHEIM VAN DE ZANDLOPER
  Deze voorstelling is te reserveren.
  Lochristi, Theater Uyttenhove, Lochristi
  Heel lang geleden, toen de aarde nog plat was en grotendeels bestond uit water leefden heel wat piraten op de oceanen. Eén piraat daarvan was de meest beruchtste piraat van de blauwe sop, piraat Kraaienkruid.
  Delen
 • HET CIRCUS SIKKEPIT
  Deze voorstelling is te reserveren.
  Theater Uyttenhove, Zavel 5, 9080 Lochristi
  “Een voorstelling vol spanning en avontuur en perfect op kinderniveau” Het circus is op zoek naar nieuw talent, nieuwe artiesten om mee te reizen over heel de wereld. Mets, de klusjesman van dienst, wilt ook dolgraag zijn talenten tonen aan de circusdirecteur. Hij gaat ten rade bij Vos.
  Delen
bottom of page