top of page

Ons theater?
Even wat informatie.

Inspireren en laten dromen, daar doen we het voor...

Maak kennis met ons betoverende poppentheater team, een gepassioneerde groep individuen met een schat aan theaterervaring, muzikale talenten, creatieve schrijfvaardigheden en een ongeëvenaarde toewijding aan het bouwen van magische decors sinds 2017! 

Bert Verschraegen & Dries De Beul, de geestvaders van dit theaterhuis, hebben ervaring in het theater brengen. Door hen creatieve visie en regisseursvaardigheden voor het vertellen van verhalen komt de voorstelling tot leven op het podium.

Bert's pen is als een toverstaf, waarmee hij betoverende verhalen op papier tovert. Hij voegt diepgang en emotie toe aan de voorstellingen die dan op Dries zijn beurt worden voorzien van de nodige humor. Samen met het gehele team wordt het verhaal doorgenomen en naar iedereen zijn hand gezet. 

Dries is ook samen met Seppe Boone de drijvende kracht achter de wondermooie live muziek tijdens deze voorstellingen.  

Als begaafde componisten en multi-instrumentalisten geven Dries en Seppe de voorstellingen een unieke melodie. Hun betoverende composities nemen het publiek mee op een emotionele reis.

 

Bert gaat samen met Luc Vincent aan de slag voor het decor. Door hun vaardigheden in decorontwerp en -constructie, transformeren onze podia in betoverende werelden. Sinds 2017 heeft ze met het team adembenemende decors gecreëerd dat vrij uniek is voor de poppenwereld.

 

Samen vormen wij een hecht team met één missie: jullie betoveren met onvergetelijke poppentheatervoorstellingen.

Wij komen ook naar jou toe!

Poppentheater Hendrick De Vos kan ook naar jou toekomen. Als u voor een verduisterde ruimte kunt zorgen, zorgen wij voor de rest! Met ons reizend theater kunnen drie voorstellingen per dag worden gespeeld: de voorstellingen zijn geschikt voor kleuters vanaf 5 jaar tot 99 jaar. Je gaat met de groep op ontdekking en avontuur door het verhaal.

Scholen

Wij geven elke voorstelling doorheen het jaar. De school kiest zelf welke voorstelling het best bij het klasthema past. Op locatie kunnen twee voorstellingen per dag worden gespeeld. In een serie schoolvoorstellingen kunnen drie voorstellingen op een dag worden gespeeld, mits er niet op- en afgebouwd hoeft te worden.

​Praktische informatie: Een geheel verduisterende zaal (turnzaal of binnenspeelplaats) is noodzakelijk. Opstelling voor de kinderen stoelen of banken. Ons theater heeft een eigen licht en klankinstallatie, stroomvoorziening met verlengkabel moet voorzien worden. Maximum 200 leerlingen per voorstelling. Voor een uitzondering graag op voorhand afspreken.
Opbouwtijd: 2 uur, afbouwtijd: 1 uur.

 

Een voorstelling duurt 60 à 70 minuten minuten (exclusief eventuele pauze), aanvangstijd in overleg. U kunt ook twee voorstellingen op een ochtend of middag boeken. Bijvoorbeeld eerst voor een jonge groep , daarna voor de oudere groep. De voorstelling wordt dan aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

 

Verenigingen of gemeente

Ook voor verenigingen of gemeente-activiteiten zoals jeugddagen, kermisprogramma’s enz… kan Hendrick De Vos zijn verhaal komen brengen.

bottom of page