top of page

Ooit al gehoord van
De Poppenkist?

GEB_7169.jpg

EEN KLEIN VERHAAL IN EEN KLEINE SETTING MAAR BOORDEVOL FANTASIE.

Naast het poppentheater, waar alles gebeurt op de planken en achter ons poppentheater, maken we onze voorstellingen ook op "pocketformaat". Door dit compacter te maken kunnen we onze verhalen ook in de klas of voor kleinere groepen brengen. Het zit zo; alles gebeurt achter en in onze poppenkist. De kist brengt een verhaal naar keuze, vouwt zich open en er ontplooit zich een mooi verhaal. 

Wij komen naar jou toe!

Poppentheater Hendrick De Vos kan ook naar jou toekomen. Voor de poppenkist is geen verduisterende ruimte nodig. Met ons poppenkist theater kunnen paar voorstellingen per dag per klas worden gespeeld: de voorstellingen zijn geschikt voor kleuters vanaf 3 jaar en kinderen tem 11 jaar. We gaan samen met de groep op ontdekking en avontuur door het verhaal. Deze setting gebeurt met onze eigen gemaakte handpoppen en attributen.

Scholen

Wij geven elke voorstelling doorheen het jaar. De school kiest zelf welke voorstelling het best bij het klasthema past. Ons poppenkist heeft een eigen licht en klankinstallatie, stroomvoorziening met verlengkabel moet voorzien worden. Maximum 2 klassen per voorstelling. Voor een uitzondering graag op voorhand afspreken.

 

Een voorstelling duurt 30 minuten. De voorstelling wordt dan aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Verenigingen of gemeente

Ook voor verenigingen of gemeente-activiteiten zoals jeugddagen, kermisprogramma’s enz… kan Hendrick De Vos zijn verhaal komen brengen met de poppenkist.

bottom of page