top of page

Schooltheater

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort magie zullen brengen naar jullie school! Op een unieke en betoverende manier willen we jullie laten kennismaken met de wereld van (poppen)theater. In onze voorstellingen komt de magie van het theater tot leven. Met behulp van prachtige poppen, kleurrijke decors en boeiende verhalen nemen we jullie mee op een reis vol avontuur, verwondering en emotie.

 

Het theater is niet alleen een bron van entertainment, maar ook een krachtig middel om de verbeelding te stimuleren, empathie te vergroten en belangrijke levenslessen over te brengen. We geloven dat het een waardevolle aanvulling is op het onderwijs en een unieke ervaring biedt die de leerlingen nog lang zal bijblijven.

 

Schooltheater.be

Schooltheater.be is ontstaan vanuit een passie om artiesten op een eenvoudige manier rechtstreeks in contact te brengen met de eindklant. Op die manier is er een persoonlijk en direct contact. Dit platform is de ideale tool om dit te bereiken. Het fantastische is dat de artiesten zich verplaatsen naar de locatie waar het spektakel zal plaatsvinden. Kinderen, tieners en (jong)volwassenen kunnen heerlijk genieten van theater, een magisch spektakel of een heerlijke muziekshow gewoon bij hun op school.

 

Het Verloren Bos

 

We brengen daarnaast ook theater in een uniek kader en in samenwerking met Het Verloren Bos te Lokeren.

Verloren Bos bestaat uit twee schitterende gebouwen gelegen in een magnifiek park tussen de Durme, natuurreservaat De Buylaers en het speeldomein Bospark. Het mooie is dat deze eeuwenoude pracht er nu helemaal is voor kinderen en jongeren!

Waar het Kasteel eerder de dromerige, rustige en poëtische zielen zal aanspreken, is het Koetshuis er meer voor de stoere, daadkrachtige en wilde durvers. Ideaal is natuurlijk de combinatie van beide zodat de yin de yang van je groep in balans kan gehouden worden.

809.jpg
Acting & Drama Classes
logo_edited.png
minard-schouwburg.png
logo-schooltheater_edited.png
Uitbureau_400x400_edited.jpg
VERLOREN BOS_edited.png
TINNENPOT_edited.png
Singing & Dance
bottom of page